Spoed tandarts Den Haag

Spoed tandarts Den Haag

Krijgt u te maken met een spoedgeval maar staat u nog niet ingeschreven? Geen probleem! Met spoedgevallen behandelen we ook patiënten die nog niet in ons systeem staan. U kunt vaak  snel bij ons terecht.

Wanneer is het verstandig om een spoed tandarts bellen?

Bent u er niet zeker van of de ernst van uw situatie wel dringend genoeg is? Er zijn complicaties die kunnen worden uitgesteld, maar wij raden u aan om bij de volgende gevallen een tandarts te raadplegen;

  • Wanneer er een tand is uitgevallen (het liefst binnen 1 uur tijd)
  • Wanneer er sprake is van een loszittende tand
  • Wanneer zich een ondragelijke pijn voordoet aan de kies
  • Wanneer een kroon, brug of vulling uit is gevallen
  • Wanneer er sprake is van een nabloeding na een behandeling bij de tandarts

Voor meer informatie kunt tijdens onze werktijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen

 

 

Spoed tandarts bij angst

Wij hopen u en uw kind te kunnen helpen om de angst voor de tandarts zoveel mogelijk te kunnen beperken. Zowel als voor de reguliere controles als de spoed tandarts. Zo kunt u voorafgaand uw angst met ons bespreken met onze ervaren mondzorgverleners. Ook gebruiken we verschillende manieren om u of uw kind te helpen met ontspannen. Wij willen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Bent u of is uw kind bang voor de tandarts? Geen probleem. De behandeling wordt dan uitgevoerd door een tandarts die hierin is gespecialiseerd.

Na de spoedbehandeling

Mocht u inderdaad in behandeling zijn geweest wegens een spoedgeval willen wij u er op attenderen dat de lijst voor nieuwe patiënten open staat.
Ons team van mondzorgverleners staat vanzelfsprekend ook na de spoedbehandeling voor u klaar. Wij nemen nog nieuwe patiënten aan.