Spoed tandarts Den Haag – Bel ons nu op 070-3558242 – Mondzorg Scheveningen – Den Haag

Hoogwaardige tandheelkundige mondzorg

Bent u op zoek naar een tandarts in de buurt van Den Haag? Onze tandartspraktijk is gevestigd in Den Haag en het stadsdeel hartje Scheveningen.

Spoed tandarts Den Haag – Bel ons nu op 070-3558242

Spoed tandarts Den Haag

Krijgt u te maken met een spoedgeval maar staat u nog niet ingeschreven? Geen probleem! Met spoedgevallen behandelen we ook patiënten die nog niet in ons systeem staan. U kunt vaak heel snel bij ons terecht. Door onze ruime openingstijden zijn wij een veel bezochte spoed tandarts in Den Haag.

Doordat wij met veel mondzorgverleners in de praktijk in samenwerking zijn, kunnen wij veel behandelingen bij Mondzorg Scheveningen zelf uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan behandelingen zoals een wortelkanaalbehandeling, een chirurgische ingreep aan de kaak of het verwijderen van tanden of kiezen. Als u vanuit een spoedgeval wordt geholpen is het wel zo fijn om niet te worden doorverwezen maar direct te kunnen worden geholpen door één van onze eigen mondzorgverleners.

Weekend tandarts in Den Haag

In tegenstelling tot andere tandartspraktijken hanteren wij soepele openingstijden. Zo zijn wij alleen gesloten op zondag. En dat is prettig, want zo kunt u met een spoedgeval op een doordeweekse dag ook in het weekend op zaterdag terecht bij onze mondzorg specialisten. Zo heeft u toch nog de mogelijkheid om buiten kantooruren een bezoek te brengen aan de tandarts.

Wanneer is het verstandig om een spoed tandarts bellen?

Bent u er niet zeker van of de ernst van uw situatie wel dringend genoeg is? Er zijn complicaties die kunnen worden uitgesteld, maar wij raden u aan om bij de volgende gevallen een tandarts te raadplegen;

  • Wanneer er een tand is uitgevallen (het liefst binnen 1 uur tijd)
  • Wanneer er sprake is van een loszittende tand
  • Er zich een ondegelijke pijn voordoet aan de kies
  • Er een kroon, brug of vulling uit is gevallen
  • Of wanneer er sprake is van een nabloeding na een behandeling bij de tandarts

Voor meer informatie kunt tijdens onze werktijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen

070-3558242

Spoed tandarts bij angst

Wij hopen u en uw kind te kunnen helpen om de angst voor de tandarts zoveel mogelijk te kunnen beperken. Zowel als voor de reguliere controles als de spoed tandarts. Zo kunt u voorafgaand uw angst met ons bespreken met onze ervaren mondzorgverleners. Ook gebruiken we verschillende manieren om u of uw kind te helpen met ontspannen. Wij willen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Bent u of is uw kind bang voor de tandarts? Geen probleem. De behandeling wordt dan uitgevoerd door een tandarts die hierin is gespecialiseerd.

Na de spoedbehandeling

Mocht u inderdaad in behandeling zijn geweest wegens een spoedgeval willen wij u er op attenderen dat de lijst voor nieuwe patiënten open staat.
Ons team van mondzorgverleners staat vanzelfsprekend ook na de spoedbehandeling voor u klaar. Wij nemen nog nieuwe patiënten aan.