Kindertandarts Den Haag – Mondzorg Scheveningen – Den Haag

Hoogwaardige tandheelkundige mondzorg

Bent u op zoek naar een tandarts in de buurt van Den Haag? Onze tandartspraktijk is gevestigd in Den Haag en het stadsdeel hartje Scheveningen.

Kindertandarts Den Haag

Kindertandheelkunde

Voor kinderen is het belangrijk om in de groei te zorgen voor een schoon en gezond gebit. Als u vroeg begint met het leren van de juiste manier om tanden te poetsen en met regelmaat naar de tandarts gaat zal uw kind daar levenslang profijt van hebben.

Onze kindertandarts is gespecialiseerd in kindertandheelkunde en geeft kinderen altijd de extra aandacht die ze nodig hebben. Er wordt wat langer de tijd genomen om uw kind op zijn/haar gemak te stellen en de behandeling wordt op een speelse en leerzame manier uitgelegd.

De kindertandarts zal ook de poetstechnieken doornemen met uw kind en er verder alles aan doen om een tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Het eerste bezoek aan de kindertandarts

Vanaf de doorbraak van het eerste tandje mag u kind mee naar de tandarts.
Zo kan uw kind al vroeg wennen aan de kindertandarts en kunnen we het melkgebit vanaf het begin goed in de gaten houden om problemen te voorkomen. Om ervoor te zorgen dat uw kinderen zich niet vervelen in de wachtruimte hebben we voor wat speeltjes en afleiding gezorgd. Gelukkig wordt u wel bij ons altijd snel geholpen!

De kindertandarts van Mondzorg Scheveningen, María Jiménez Rufo

Tandarts – BIG nummer :9921972702

Maria studeerde in 2014 af als tandarts aan de universiteit
Alfonso X El Sabio, Madrid  en heeft sindsdien gewerkt in verschillende  Kindertandartspraktijken. Zij heeft ruime ervaring met jonge en angstige kinderen.

 

Is uw kind bang voor de tandarts?

Vindt uw kind het eng om naar de tandarts te gaan? Dit komt vaker voor en we houden hier natuurlijk altijd rekening mee. Het is juist goed als u dit van te voren aangeeft zodat de kindertandarts extra aandacht geeft voor angstbegeleiding. Door een persoonlijke benadering zorgt de kindertandarts om de angst te verminderen bij uw kind. Door vervolgens op een speelse manier naar een gezond gebit te werken kunnen we samen met uw kind de angst voor de tandarts wegnemen.