Kindertandheelkunde – Mondzorg Scheveningen – Den Haag

Kindertandheelkunde

Behandelingen voor kinderen

Voor kinderen is het belangrijk om in de groei te zorgen voor een schoon en gezond gebit. Als u vroeg begint met het leren van de juiste manier om tanden te poetsen en met regelmaat naar de tandarts gaat zal uw kind daar levenslang profijt van hebben.

Onze behandelaar is gespecialiseerd in kindertandheelkunde en geeft kinderen altijd de extra aandacht die ze nodig hebben. Er wordt wat langer de tijd genomen om uw kind op zijn/haar gemak te stellen en de behandeling wordt op een speelse en leerzame manier uitgelegd.

De kinderspecialist zal ook de poetstechnieken doornemen met uw kind en er verder alles aan doen om een tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Het eerste bezoek aan de kindertandarts

Vanaf de doorbraak van het eerste tandje mag u kind mee naar de tandarts.
Zo kan uw k

ind al vroeg wennen aan de tandarts en kunnen we het melkgebit vanaf het begin goed in de gaten houden om problemen te voorkomen. Om ervoor te zorgen dat uw kinderen zich niet vervelen in de wachtruimte hebben we voor wat speeltjes en afleiding gezorgd. Gelukkig wordt u wel bij ons altijd snel geholpen!

Is uw kind bang voor de tandarts?

Vindt uw kind het eng om naar de tandarts te gaan? Dit komt vaker voor en we houden hier natuurlijk altijd rekening mee. Het is juist goed als u dit van te voren aangeeft zodat de kindertandarts extra aandacht geeft voor angstbegeleiding. Door een persoonlijke benadering zorgt de kindertandarts om de angst te verminderen bij uw kind. Door vervolgens op een speelse manier naar een gezond gebit te werken kunnen we samen met uw kind de angst voor de tandarts wegnemen.