Angst tandarts Den Haag – Mondzorg Scheveningen – Den Haag

Hoogwaardige tandheelkundige mondzorg

Bent u op zoek naar een tandarts in de buurt van Den Haag? Onze tandartspraktijk is gevestigd in Den Haag en het stadsdeel hartje Scheveningen.

Angst tandarts Den Haag

Begeleiding bij tandarts angst

Heeft u net als vele anderen (extreme) angst voor de tandarts? Laat het ons gerust weten. Wij willen dat u zichzelf thuis voelt en met een ontspannen gevoel naar uw afspraak kunt gaan. Het kan zijn dat u vanuit een negatieve ervaring bij de tandarts of een misgelopen behandeling een afspraak bij de tandarts uitstelt. Dit kan vervelende gevolgen met zich meebrengen zoals; kiespijn, intensieve pijn in de mond, pijn bij het poetsen.

Onze tandartsen bij Mondzorg Scheveningen zijn gespecialiseerd in angstbegeleiding. Doordat wij de juiste methodes toepassen kunt u uw angst verminderen en misschien zelfs overwinnen!

Wij houden rekening met uw angst voor de tandarts

Doordat wij de behandeling op een speciale manier aanpakken hebben wij veel patiënten al af weten te helpen van hun angst.

  • Wij leggen iedere stap rustig uit.
  • Uw behandeling zal worden uitgevoerd door een tandarts die gespecialiseerd is in angst begeleiding.
  • Wij kunnen de behandeling onder narcose uitvoeren wanneer er sprake is van extreme angst.
  • Wij nemen uitgebreid de tijd voor u.
  • Door de moderne technieken kunnen wij de behandeling pijnloos uitvoeren.

Pijnloze behandelingen

Maakt u zich geen zorgen! De behandeling zal door middel van innovatieve technieken volledig pijnloos uitgevoerd worden.

Een vertrouwd gezicht

Wederzijds vertrouwen vinden wij belangrijk! Daarom vinden wij het ook belangrijk dat wij veel van de mondzorg onder één dak kunnen aanbieden. Daardoor ziet u steeds de zelfde gezichten in uw vertrouwde omgeving. Veel van onze patiënten ervaren dit als zeer prettig. Mocht er tijdens de periodieke tandarts controle blijken dat u behandeld moet worden door een mondzorgverlener zoals bijvoorbeeld de endodontoloog, dan kunt u binnen de praktijk vaak dezelfde dag terecht zonder dat u hoeft worden doorverwezen naar een andere praktijk of specialist. Wij zullen er altijd zorg voor dragen dat u tijdens de zelfde afspraak nog direct terecht kunt bij de tandarts zonder een nieuwe afspraak te hoeven maken.

Laat problemen niet verergeren

Het langdurig uitstellen van een bezoek aan de tandarts zal uw angst misschien hebben vergroot. Als u regelmatig op controle komt, kunnen wij de ongemakken die u ervaart aan het bezoeken van de mondspecialist samen oplossen. Om onnodige pijn uit te sluiten is het daarom belangrijk regelmatig langs te komen voor een controle. Wij snappen natuurlijk dat dit makkelijker is dan gedaan. Daarom kunt u ook eerst even binnenwandelen voor een kennismakingsgesprek. Wij stellen u graag op uw gemak.