Angst tandarts Den Haag

Begeleiding bij angst tandarts

Heeft u net als vele anderen (extreme) angst voor de tandarts? Laat het ons gerust weten. Wij willen dat u zichzelf thuis voelt en met een ontspannen gevoel naar uw afspraak kunt gaan. Het kan zijn dat u door een negatieve ervaring bij de tandarts of een misgelopen behandeling een afspraak bij de tandarts uitstelt. Dit kan vervelende gevolgen met zich meebrengen zoals kiespijn en ontstekingen in de mond.

Onze behandelaren bij Mondzorg Scheveningen zijn gespecialiseerd in angstbegeleiding. Doordat wij de juiste methodes toepassen kunt u uw angst verminderen en misschien zelfs overwinnen!

Wij houden rekening met uw angst voor de tandarts

Doordat wij de behandeling op een speciale manier aanpakken hebben wij veel patiënten al af weten te helpen van hun angst.

  • Wij leggen iedere stap rustig uit.
  • Uw behandeling zal worden uitgevoerd door een behandelaar die gespecialiseerd is in angstige patiënten.
  • Wij nemen uitgebreid de tijd voor u.
  • Door de moderne technieken kunnen wij de behandeling pijnloos uitvoeren.

Een vertrouwd gezicht

Wederzijds vertrouwen vinden wij belangrijk! Daarom vinden wij het ook belangrijk dat wij veel van de Mondzorg onder één dak kunnen aanbieden. Daardoor ziet u steeds dezelfde gezichten in uw vertrouwde omgeving. Veel van onze patiënten ervaren dit als zeer prettig. Mocht er tijdens de periodieke controle blijken dat u behandeld moet worden door een specialist, zoals een Endodontoloog, dan kunt u binnen de praktijk vaak dezelfde dag terecht zonder dat u hoeft worden doorverwezen naar een andere praktijk. Wij zullen er altijd zorg voor dragen dat u tijdens dezelfde afspraak nog direct terecht kunt bij de tandarts zonder een nieuwe afspraak te hoeven maken.

Laat problemen niet verergeren

Het langdurig uitstellen van een bezoek aan de tandarts zal uw angst misschien hebben vergroot. Als u regelmatig op controle komt, kunnen wij de ongemakken die u ervaart aan het bezoeken van de mondspecialist samen oplossen. Om onnodige pijn uit te sluiten is het daarom belangrijk regelmatig langs te komen voor een controle. Wij snappen natuurlijk dat dit makkelijker is dan gedaan. Daarom kunt u ook eerst even binnenwandelen voor een kennismakingsgesprek. Wij stellen u graag op uw gemak.