Mondzorg op maat – Mondzorg Scheveningen – Den Haag

Hoogwaardige tandheelkundige mondzorg

Bent u op zoek naar een tandarts in de buurt van Den Haag? Onze tandartspraktijk is gevestigd in Den Haag en het stadsdeel hartje Scheveningen.

Mondzorg op maat

Als patiënt stelt u uw vertrouwen in ons als zorgverlener. Wij nemen dit uiterst serieus en stellen alles in het werk kwalitatief hoogwaardige en eerlijke zorg te verlenen. Onze werkwijze creëert een rustige en vertrouwde sfeer: een bezoek aan de tandarts is immers vaak al spannend genoeg! Ons team probeert angst voor de tandarts tot een minimum te reduceren en uw bezoek aan de tandarts zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Wij hebben ook een kindertandarts.
Naast een vertrouwde setting bieden wij transparantie in onze zorgverlening. Vooraf worden duidelijk de kosten besproken. Wij kunnen met een speciaal softwareprogramma zelfs inzien wat uw eigen bijdrage is voor een geplande behandeling. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan met hoge rekeningen.

Eventuele behandelingen worden altijd vooraf goed overlegd met de patiënt, het is immers uw gebit!

Wij werken met een prachtig team wat de tijd neemt voor u en uw behandeling. Onze tandarts en mondhygiëniste staan geregistreerd in het kwaliteitsregister. Door middel van na- en bijscholing houden wij ons kennis en deskundigheid op peil. Tevens werken wij conform de nieuwste richtlijnen en protocollen om de kwaliteit van de tandheelkundige zorg te waarborgen.Tenslotte vinden wij servicegericht houding ook zeer belangrijk, vandaar ontvangt een email ter herinnering aan uw afspraak: zo zult u nooit meer een afspraak vergeten! Wij willen u behandelen zoals wijzelf ook behandeld willen worden.

 

Aangesloten bij: